(Video) Reportaj dedicat Festivalului Internațional de Muzică Pop Dan Spătaru

DSC08090

După cum bine stiti, ziarul Buzz a fost acreditat la Festivalul Internațional Dan Spătaru, manifestare dedicată muzicii românești care are loc în fiecare an la Medgidia. Unul dintre reporterii Buzz a fost la fața locului pentru a lua pulsul evenimentului și s-a întors cu o tolbă plină de informații și mai ales experiență gazetărească.

anaUn material mai amplu despre experiența petrecută de Ana Iftodeanu (foto) la cel mai mare festival de muzica românească din țara noastră veți citi în noul număr Buzz.

Dar până atunci vă invităm să urmăriți un reportaj pe care l-am realizat noi cu imagini și declarații de la fața locului. Sperăm să vă placă și vă mai spunem că reprezentantul ziarului Buzz a fost solicitat în calitate de ziarist să vegheze la procesul de numărare al taloanelor cu numele concurenților, proces care a dat câștigătorul premiului de popularitate. V-am spus noi că ziarul Buzz crește. Încet și sigur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + 6 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>