Distracție și sport la Clubul Sport Relax

sport relax


Botoșănenii se pot bucura de sport și exerciții de relaxare în aer liber sub îndrumarea unor profesori de educatție fizică. În perioada 25 iunie – 31 august, Clubul Sport Relax pune la dispoziția tuturor celor care doresc relaxare și sport piscină, terenuri de tenis, de fotbal, de baschet, de volei și de handbal, dar și jacuzzi. Pentru că am dorit să știm ce se întâmplă acolo, profesor coordonator al clubului, Vasile Andrieș, mi-a acordat un interviu. 

Rep: Ce înseamnă de fapt Sport Relax?
Vasile Andrieș: Sport Relax este un club de vară care oferă copiilor cu vârste cuprinse între 6-12 ani un program de practicare a exercițiilor fizice în aer liber, precum înotul, tenisul , echitația etc.
Rep: Ce v-a inspirat să creați această bază sportivă?
Vasile Andrieș: Necesitatea copiilor de a face sport, dar prima dată am observat dorința copilului meu de a se juca în aer liber.
Rep: Când ați început sa puneti bazele acestui proiect?
Vasile Andries: Am început în 2008 , dar prima activitate s-a desfășurat în vara anului 2009.
Rep: Care este scopul acestei baze sportive?
Vasile Andrieș: Să oferim un program de sport, relaxare și ne dorim ca cei care frecventează clubul nostru să aibă parte de o cură de sănătate și distracție!
Rep: Doriți să le transmiteți ceva tinerilor pasionați de sport?
Vasile Andries: Să încerce să practice exercițiile fizice de câte ori au ocazia, macar 15 minute pe zi.

Autor: Anastasia Ștefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>