Trofee și multe aplauze pentru talentele Cheia Sol

Miruna buza

După muncă şi răsplată, nu ? Ei bine, şi copiii din grupul Cheia Sol au fost răsplătiţi. Acum, în apropierea Crăciunului, a avut loc „Gala copiilor talentaţi”.  Ani întregi de pregătiri, concursuri şi cântec. Cele peste două ore pe scenă au fost ca o trecere prin timp, urmate bineînţeles de diplome speciale, trofee şi.. cadouri de la Moşul!

Miruna Buza a impresionat publicul fiind aplaudata intens inca din timpul interpretarii piesei

Miruna Buza a impresionat publicul fiind aplaudata intens inca din timpul interpretarii piesei

alexandra meraŞi cum totul începe în trecut, am fost acolo, am văzut micii artişti la început de drum. S-a observat  evoluţia de când au apărut pe scenă până la varianta mai matură de azi, când au calităţi vocale puse foarte bine în evidenţă. Cum mişcarea e importantă,  copiii de la R&B School Dance  ne-au înviorat. Sincronizarea însă a lăsat de dorit, dar după cum am zis, sunt copii, ceea ce înseamnă că nu totul poate fi perfect. Și în plus, parcă am fi vrut să vedem un dans mai asortat cu sărbătoarea Crăciunului sau dacă nu, măcar ceva nou. Dansurile puse acum în scenă prea le repetă la spectacolele locale și riscă să devină plictisitori!

Cântecele i-au emoţionat pe spectatori strârnind în oana tabultocpublic numai comentarii pozitive. De asemenea şi vederea Moşului i-a entuziasmat nespus pe prichindeii prezenţi în sală. Pentru cei de la Cheia Sol, prezenți în primul rând, a avut chiar și daruri. Și cum sunt o mare echipă, juniorii printre care i-am zărit pe Oana Tăbultoc, Bianca Iacob, Amalia Hrom, Ioana Frăsinescu, au făcut o adevărată galerie colegilor mai mari din grup. Toți, și cei mici și cei mari, au primit trofee în funcție de cât de mari sunt, dar și cât de mult au evoluat. De exemplu, Oana Tăbultoc a primit trofeu precum cei mari datorită premiilor mari obinute anul acesta la festivalurile naționale și internaționale la care a luat parte. Ceilalți colegi ai Oanei, pricihindeii și juniorii au primit trofee dar ceva mai mici!

Premiaţi au fost şi câştigătorii concursului “România mea” inițiat în  ziarul Buzz împreună cu librăria online Libris.ro. Aceștia au primit cartea “România Pitorească” de Alexandru Vlahuţă. Concursurile Libris.ro continuă însă în ziarul Buzz așa că îi așteptăm pe toți copiii să ne înhațe premiile! (Magdalena Cazaciuc, 14 ani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four − 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>