Oferte de Publicitate

Oricine poate sprijini ziarul Buzz prin contract de sponsorizare sau publicitate in paginile publicatiei.  Ziarul Buzz se autofinanteaza si nu este inclus in niciun proiect cu finantare europeana sau nationala. De asemenea, cumparand ziarul Buzz de la chioscurile de ziare, sprijini activitatea cercului de jurnalism “Micii Reporteri”.

Oferim publicitate atat prin publicarea de bannere, cat si a unor advertoriale sau rubrici speciale. Tirajul ziarului Buzz este de 1000 exemplare/luna. Ziarul este distribuit in scoli, la evenimentele din oras si la chioscurile de ziare.

Detalii referitoare la tarifele de publicitate se pot obtine prin email la contact4buzz@gmail.com sau la telefon 0722.246257.

 

 

 

3 Responses to Oferte de Publicitate

 1. Mihai says:

  Buna ziua. Astazi am citit revista Buzz si m-am gandit sa va intreb daca este posibil ca in acest ziar sa publicati un anunt pentru meditatii la matematica.
  M-ar interesa cat anume costa sa public acest anunt in revista BUZZ.
  Va multumesc si astept raspunsul dvs.

 2. Mihai says:

  Va rog sa stergeti mesajul.

 3. Buna seara am-sunt cumpărături mare parte din cei care spun că creditorii sunt toate escros caut împrumut a fost de 2 ani am fost defrauded de gen.Eu am vizitat un împrumut între grave special anunţuri site-ul oriunde în lume şi am ştiut una Domnul teribil, Domnul PAOLLO COSTA nume de naţionalitate franceză care vă ajută orice persoană din Europa de Vest şi alte împrumuturi, făcându-le şi care mi-a dat un credit de 30.000 €? Am să rambursat de peste 15 ani cu un interes foarte mică parte sau 3% peste viata mea de împrumut şi acolo în dimineaţa zilei următoare am primit banii fără Protocol.Nevoie de personal de credit, Banca refuză acordarea împrumut, tu veri în CDI şi alte de vorbeşti cu el şi vă veţi fi îndeplinite dar ai grija pentru tine că nu le place să ramburseze împrumuturile. Iată lui e-mail:paollo.costa@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ one = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>