O vară plină de muzică pentru copii, parinti si bunici

Iată că nici bine nu se încheiase şcoala si grupul ,,Cheia Sol” s-a pus iar pe muncă. Membrii grupului condus de profesorul Oana Puscasu au început, încă de pe data de 17 iunie, cea de-a patra editie a proiectului “Vara în acorduri muzicale”. Botosănenii vor putea asculta, duminică de duminică, în parcul,,Mihai Eminescu”, dar si în Centrul Vechi al orasului, începând cu ora 17, melodiile tineretii, dar si ale copilăriei. Ultimul concert din foisor va avea loc pe data de 2 septembrie, când copiii îsi vor lua ,,rămas bun” de la publicul, care a fost prezent de fiecare dată în parc pentru ei, dar si de la vacanţă.

Asa cum declara coordonatorul gupului, Oana Puscasu, în acest an, ,,familia Cheia Sol” s-a mărit cu noi ,,pitici”, adică sase noi membri. Pe pliantul manifestării pe care membrii grupului l-au împărtit chiar din prima duminică a spectacolelor estivale, sunt prezentati zece copii cu vârste cuprinse între 8 si 11, numiti si piticii sau juniorii grupului, dar si opt adolescenti care au între 14 si 17 ani. Pentru Oana Puscasu, spectacolele din parc sunt o muncă plăcută. „Este cel mai simplu lucru pentru că fac cu multă dragoste, cu multă pasiune si atunci e frumos”.

 

Mai multe veți putea citi într-un articol semnat de Daria Ichim în noul număr al ziarului Buzz care va apărea în curând!! Fiți cu ochii pe noi pentru a intra în posesia noului număr!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 2 = four

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>