O gală pentru tinerii din Cheia Sol

24.Oana TabultocSâmbătă, 22 Decembrie 2012, la ora 18:00 la Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani, a avut loc Gala Copiilor Talentați Cheia Sol. Copiii s-au remarcat prin talentul și munca  depusă alături de profesoara lor, Oana Pușcașu.

Spectacolul a fost dedicat adolescentilor din grup, care au participat atât la concursuri naționale cât și internaționale de muzică și care, de-a lungul timpului au impresionat publicul botoșănean la diferite spectacole organizate de Asociația Cheia Sol sau cu alte ocazii.

Pentru aceștia a fost pregatită o gală cu imagini- amintiri de când erau ei mici. Soliștii au interpretat cântece și colinde atât în limba română cât și în limba engleză. Adolescenții grupului au transmis emotii încît publicul nu a avut cum să nu le simtă, fapt demonstrate de aplauzele puternice. Unii dintre tinerii care au urcat pe scenă au beneficiat chiar și de galerie, probabil colegi de clasă sau vecini de bloc.

Spectacolul care a ținut mai bine de două ore a cuprins și oferirea unor trofee  și diploma de către chiar Oana Pușcașu și …moș Crăciun interpretat de actorul Marius Rusu cu care grupul colaboreaza de 6 ani.   Premiați au fost și câștigătorii concursului “Romania mea”, inițiat în ziarul BUZZ și librăria online Libris.ro.

Ziarul BUZZ a fost și este partener media pentru spectacolele oferite de copiii  grupului Cheia Sol în Botoșani. (Larisa Simionescu, 15 ani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 1 = eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>