Mos Craciun pentru o zi la Scoala nr 7

cadou
Şcoala nr 7, Botoşani, prin clasele a III a A, a III a D, a V a D, a VII a A , a VI a B si a VIII a D, a derulat astăzi, cu doar câteva zile înainte de Crăciun,  o amplă acţiune caritabilă la Centrul pentru Copii Aflaţi în Situaţii de Risc. Acţiunea face parte din proiectul „Moş Crăciun pentru o zi”, coordonat de doamnele profesoare  Laura Dimitriu, Mihaela Horodincu, Cristina Roata, Georgeta Oniciuc ,Bianca Penciuc şi Loredana Carcea.
Copiii s-au mobilizat in mod exemplar in ultimele zile, astfel încât s-au adunat în jur de 100 de pachete  cu haine, cărţi, jucării şi dulciuri pentru cei 24 de copii aflati in Centru. În dorinţa de a dărui bucurie şi a vedea zâmbete pe chipurile celor mici, elevii i-au vizitat astăzi şi le-au înmânat darurile, fiind primiţi cu colinde şi multă veselie.

”Suntem fericiţi că am dus spiritul Crăciunului copiilor nevoiaşi, că  am fost Moş Crăciun pentru o zi si astfel le-am făcut micuţilor ziua mai frumoasă.”, au spus copiii de la clasa a VII a A,  iniţiatorii acţiunii.
„Ziua de azi mi-a amintit,dacă mai era nevoie, ce şi cât înseamnă zâmbetul unor copii a căror soarta nu le-a surâs ca nouă. Dupa această acțiune am simțit că a ajuta fără a primi nimic în schimb îţi oferă o satisfacţie greu de descris în cuvinte”, a declarat Lorena Oprişanu, VII A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six − 1 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>