Miruna Buză a impresionat publicul de la Medgidia: Vezi cui i-a mulţumit pe scenă!

miruna lol

   Miruna Buză a reuşit aseară să impresioneze publicul de la festivalul „Dan Spătaru” Medgidia cu cele două melodii pe care le-a interpretat Lie Ciocârlie şi  Ştiu adevărul.

Odata ce Miruna a început să cânte publicul a amuţit, în timp ce la alţi concurenţi, comentau ba de rochia purtata, ba de încălţările acestora. Miruna a cântat pentru prima dată la acest festival cu o orchestră, lucru care a făcut-o să mulţumească instrumentiştilor din orchestra condusă de Ionel Tudor. Botoşăneanca a purtat o rochie elegantă, albă, cu motive florale, dintr-un material scump şi foarte delicat. Ea ne-a spus că această rochie e foarte specială pentru ea, pentru că a purtat-o şi la majorat.

    Am stat de vorbă cu o parte din membrii juriului, şi unii dintre ei au remarcat-o pe Miruna. Seara s-a încheiat cu recitalurile semnate Silvia Chifiriuc, de origine botoşăneancă Prima seară a festivalului a putut fi urmărită pe NeptunTV , de la orele 20:30, aşa cum se va întâmpla şi cu celelalte două seri de festival.miruna

    Astăzi, de la ora 20:30 va începe a doua seară de concurs, în cadrul căreia vor evolua 12 concurenţi, 5 fete şi 6 băieţi, din oraşe precum Ploieşti, Roman, Constanţa, Râmnciu Sărat, Bragadiru, Bârlad, Bucureşti, dar şi ţări precum Ucraina, Italia şi Federaţia Rusă. În a doua seară de concurs va evolua şi Alexandru Tărâţeanu, care a obţinut acum 2 ani, trofeul festivalului „Mărţişor Dorohoian”.

   În seara a doua a festivalului vor cânta în recital Connect-r şi Anna Lesko.

Autor: Ana Iftodeanu, 12 ani 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 5 = thirty five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>