Lansăm rubrica de modă FashionJunior! Poți fi chiar tu model pentru ținutele pe care le vom prezenta împreună cu magazinul Junior!

junior

Lansăm o rubrică de fashion în ziarul Buzz. Știm că una dintre preocupările copiilor și mai ales a adolescenților de azi este să fie în pas cu moda. Tocmai de aceea venim în sprijinul vostru și, lunar, împreună cu magazinul Junior din Botoșani, vă vom prezenta ținute de îmbrăcăminte speciale pentru ocazii diferite. Mai mult decât atât, ținutele vor fi prezentate chiar de voi, cei mai mici cititori ai ziarului Buzz. Iar fotografiile vor fi făcute profesionist de fotografii cu care colaborăm! (Ovidiu Porohniuc și Claudiu Porfir)

Ce trebuie să faci?

Dacă vrei să fii model JuniorBuzz la Rubrica FashionJunior, trebuie să scrii un email la contact4buzz@gmail.com cu datele tale personale (nume, prenume, număr de telefon, vârstă, înălțime, greutate), să ne trimiți o fotografie cu tine (în picioare) și să urmărești siteul buzz.4botosani.ro.

Pe site vom afișa propunerile lunii în curs, urmând ca cititorii ziarului și vizitatorii siteului nostru să voteze modelul lunii. Cel care are cele mai multe voturi va fi declarat modelul lunii și, drept urmare, va prezenta rubrica FashionJunior din ziarul Buzz.

Sondajul lunii va lua startul în intervalul 1-7  al fiecărei luni, urmând ca,  timp de 7 zile, copiii propuși în luna respectivă să fie votați pentru a deveni protagonistul rubricii FashionJunior. Vor fi declarați, în fiecare lună, doi câștigători, un băiat și o fată. Vârsta de participare la concurs este cuprinsă între 3 și 18 ani!

Datele participanților la rubrica FashionJunior vor fi arhivate în vederea colaborării cu aceștia la alte evenimente similare organizate de Asociația Buzzmedia în cadrul căreia se realizeză ziarul Buzz.

Rubrica va fi semnată de Lucia Luca de 11 ani.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− four = 5

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>