Ioana Frăsinescu, între școală și muzică

ioana frasinescu

Ioana Frăsinescu este o adolescentă de numai 12 ani, pasionată de muzică, dar și  de…scris. Ioana învață la Liceul de Artă “Ștefan Luchian” și face canto de la o vârstă fragedă cu profesoara ei,  Oana Pușcașu.

Copila s-a remarcat și la cercul de jurnalism “Micii reporteri” prin articolele pe care le-a scris. Mai aproape de sufletul Ioanei este însă muzica pe care o studiază aprofundat. La școală, studiază ca instrument principal  pianul, dar ar  vrea să facă și chitară pentru că ea crede că orice  instrument, dacă-l descoperi, începe să-ți placă.

Ioana își dorește foarte mult să aibă propria ei melodie. “Aș vrea ca în viitor să-mi creez o melodie care să fie pe stilul meu și să-mi arate felul meu de a fi, inspirându-mă din lucrurile frumoase din jurul meu”, spune Ioana Frăsinescu.

Ioana este un elev model, s-ar putea spune pentru că, la școală are rezultate foarte bune. “După Teoria muzicală, mai îmi place și limba română, dar și matematica. Și celelalte materii îmi plac  fiindcă mă bucur când obțin rezultate bune”, ne-a mai declarat Ioana Frăsinescu.

Noi îi urăm succes în activitatea sa școlară și muzicală și, dacă dorește să revină la cercul de jurnalism, o anunțăm că e așteptată de toți colegii cu brațele deschise!  (Karina Todireanu, 11 ani, Liceul de Artă “Ștefan Luchian”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = twelve

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>