Ramona Lupu

ramona lRamona Lupu face parte din redactia ziarului Buzz inca de la infiintarea lui si s-a dovedit a fi o fata ambitioasa si dornica de a se autodepasi de la un interviu la altul. Este elevă în clasa a VII-a la Liceul Pedagogic și este atrasă de lumea televiziunii. Ii place sa scrie si ii cam pare rau cand nu are niciun articol in ziar.

Dintre copiii care urmează acest curs, a fost prima care a oferit o declarație unui jurnalist profesionist dornic să scrie despre inițiativa intitulată “Micii Reporteri“.

Spunea ea atunci că urmează acest curs pentru că își dorește ca atunci cînd va fi mare să știe tot ce se întâmplă în lume. Ramona Lupu e ambițioasă, îi place să fie în centrul evenimentelor cînd acestea se întâmplă și mai ales vrea să știe cât mai multe despre ce presupune meseria de gazetar.

Și-ar dori (o mărturisire mai veche a copilei!) să urmeze o carieră în televiziune, dar știe că pentru asta are  de muncit și nu se lasă.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


one × = 9

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>