Daria Ichim

dariadaria legimitatieDaria Ichim este la ziarul Buzz inca de cand acesta s-a infiintat. S-a inscris la  cursul de jurnalism Micii reporteri al programului Bibliovacanta din curiozitate si din dorinta de a-si perfectiona exprimarea scrisa si verbala. Este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul A.T Laurian şi este atrasă de zona ştiinţelor umaniste.
Aşa s-ar explica, cel puţin, interesul ei pentru cursul de limba germană şi cel de jurnalism din cadrul proiectului “Biblio-Vacanţa”. Dincolo de asta, Daria face, la Şcoala Populară de Artă chitară, muzica fiind o altă pasiune a fetei.
La cursul de jurnalism, Daria a realizat primul interviu filmat in parc, iar protagonist a fost Isabela Pamparau. A fost remarcată chiar de atunci pentru abilitatea de gândi şi adresa o întrebare. Ii place sa scrie mai ales despre subiecte muzicale si culturale.
Scrie cu interes şi îi place să afle cât mai multe despre meseria de gazetar. Este ambiţioasă, perseverentă şi are permanent dorinţa de perfecţionare. Atribute numai bune de a-şi făuri o carieră cu succes!
Cît priveşte talentul de mic reporter, articolele cu care a deschis câteva din numerele publicaţiei îl descriu de la sine. Are deja interviuri si cu cateva vedete ale muzicii: Mircea Baniciu, Alina Manole, Ovidiu Mihailescu, Emeric Imre, Vasile Seicaru, dar si Mihai Cosmin Popescu, Titus Andrei etc.

Mai multe interviuri realizate de reporterii Buzz pe contul nostru de youtube aici si pe pagina noastra Facebook.com/miciireporteri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


two + 6 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>