Ana Iftodeanu

ana florina iftodeanuana legitimatieAna Iftodeanu a venit in redactia ziarului Buzz in septembrie 2013, cu ocazia unei actiuni la care echipa Buzz a participat, organizata la ea in scoala.

Redactorul-sef al ziarului a aflat ca Ana are o carte scrisa si i-a propus sa faca parte din redactia ziarului si de aici si pana la faptul implinit nu a fost decat un pas.

Ana s-a dovedit a fi o fire foarte ambitioasa si mai ales plina de idei.  Sprijinita de ziarul Buzz, Ana a organizat o campanie de strangere de fonduri pentru o fetita bolnava de cancer; a dorit ca cea de-a doua carte a ei sa fie vanduta iar banii sa ajunga la aceasta fetita.

Participa cu interes la evenimentele din oras si la activitatile cercului de jurnalism. Este un copil vesel si silitor. Are 10 ani si invata la Scoala nr. 12 din Botosani.

La ideea ei, in ziarul Buzz exista acum si o rubrica de editoriale scrise de micii reporteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 − one =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>