Festival dedicat lui Eminescu organizat de Școala nr. 11

7

Cei mai mici dintre reporteri Buzz au participat recent la un eveniment cultural găzduit de Biblioteca Mihai Eminescu. Mai exact, este vorba despre Festivalul de lectură Eminesciana organizat de Școala nr. 11.

Chiar daca au doar 7 sau 8 ani, piticii ziarului Buzz reușesc să mai învețe câte ceva cu fiecare ieșire pe teren. La vârsta pe care o au micuții reporteri, important e mai ales faptul că învață ținuta în fața microfonului, cum se ține corect microfonul, cum se adresează o întrebare, faptul că ei ca reporteri au datoria de a se face înțeleși când adresează o întrebare. Mai târziu, vine și momentul când ei, micii reporteri ai ziarului Buzz vor reuși să înteleagă cu adevărat conținutul unui răspuns și vor face chiar știri pe baza lui. Până atunci, învățăm să scăpăm de emoții, întâlnim oameni, învățăm ce este un eveniment, ne îmbogățim vocabularul și încercăm să comunicăm cât mai bine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 × = nine

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>