Dimineți vesele la Tele’M Botoșani cu Cheia Sol și BUZZ

cheia sol

Diminețiile de week-end vor fi vesele și pline de muzică pentru toți copiii din Botoșani. De pe data de 31 martie, la ora 9.30 deschideţi-vă televizoarele pe Tele’ M Botoșani şi veţi avea parte de o oră plină de muzică şi distracţie alături de grupul Cheia Sol. Da,chiar aşa! Copiii din grupul coordonat de Oana Pușcașu vor avea propria emisiune numită ,,Cheia Sol” și acolo ne veți întâlni și pe noi, BUZZerii! Emisiunea va cuprinde şi o rubricuţă în care noi, Buzz-erii vom prezenta informații despre ultimele evenimente din oraş destinate copiilor.  Este o colaborare primită cu mare drag de noi, dar şi de grupul coordonat de Oana Puşcaşu și face parte din prietenia care ne leagă de acest grup.

cheia sol-2 “Această emisiune a fost o propunere, nu este o emisiune nouă, un format nou. Este o emisiune pentru copii aşa cum ar trebui să fie în toate oraşele și cum au mai fost și la noi”, a declarat  Oana Puşcaşu.

Prezentatorii primelor două ediții pe care le veți putea urmări pe data de 31 martie, ora 9.30 și respectiv 7 aprilie, la aceeași oră, sunt Oana Tăbultoc, Alexandru Chiriac şi Miruna Buză. Pentru Miruna, obișnuită mai mult cu muzica, a fost o experiență nouă, dar care a provocat-o.  

Mi se pare o experienţă nouă şi interesantă, iar eu voi vedea pe parcursul emisiunii cum mă voi descurca. Totuşi, eu cred că în postura de cântăreaţă am mai multe emoţii, e mai dificil atunci”,a declarat Miruna.

daria si miruna În cadrul aceleași emisiuni, a fost lansat un concurs  dedicat copiilor talentaţi așa că aveți motive serioase să urmăriți noul show tv de la Tele’ M Botoșani. Este vorba despre un concurs la care sunt invitați să participe copii talentați și frumoși care va avea finala la …1 iunie.

Va fi un concurs dedicat copiilor cu vârsta de până în opt ani, un concurs de muzică, dar de asemenea pot veni la preselecţii toţi copiii, care cred că au un talent pentru că vor fi invitaţi ai emisiunii”, ne-a spus Oana Pușcașu care a mai adăugat că detaliile se vor afla în cadrul emisiunii.

 Deci, de acum înainte, Buzz-erii şi copiii din grupul Cheia Sol va dau întâlnire, în fiecare duminică dimineaţă, dar şi în cursul zilei de sâmbătă, pentru că, tot de la 9.30, va fi reluarea. Vă așteptăm la o porție zdravănă de distracție!!!

Autor: Daria Ichim, 14 ani

 

 

 

 

One Response to Dimineți vesele la Tele’M Botoșani cu Cheia Sol și BUZZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four − = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>