Daiana Vasiliu: Mi-ar plăcea să fac parte din grupul Cheia Sol

daiana vasiliuÎntr-una dintre duminicile muzicale ale grupului Cheia Sol,  am surprins-o pe Daiana ca spectator la spectacolul „Vara în acorduri muzicale”. Nu ne-am putut abține să n-o abordăm la o scurtă discuție despre activitatea ei artistică.  Micuța artistă ne-a declarat că și-ar dori să facă parte din grupul Cheia Sol,  deoarece este un grup activ şi implicat în viața artistică a orașului. Ne-a mai spus însă că i-ar fi  plăcut să participe la aceste spectacole, dacă ar fi fost invitată. Lucrul acesta nu s-a întâmplat și s-a mulțumit doar cu statutul de spectator. „Acum fac parte din grupul Melody. Aş fi vrut să fac parte din grupul Cheia Sol, de ce nu? Cred că este un grup foarte frumos care îşi dă interesul la orice spectacol. Dacă m-ar fi invitat cineva aş fi participat cu siguranţă la „Vara în acorduri muzicale”, a declarat Daiana Vasiliu.

În vacanţă, artista s-a hotărât să ia o pauză de la cariera muzicală pe care a început-o de timpuriu. Muzica îi ocupă copilei cel puțin 3-4 ore pe săptămână din timpul său. Imediat ce începe şcoala, tot programul Daianei va trebui reorganizat pentru a se putea descurca cu orele de canto, dans şi bineînţeles şcoală. Da, și dans pentru că Daiana este cu adevărat o artistă și îi place să danseze. Deh, apariția unui interpret pe scenă presupune și o coregrafie pe măsură! Dansul modern îl practică alături de grupul Pro dance.

Ne-a mărturisit că nu poate alege între cele două pasiuni pentru că muzica şi dansul sunt la fel de importante pentru ea. Faptul că este o mică vedetă, nu îi oferă tratament special din partea colegilor de clasă sau a profesorilor. Din contră, are de muncit mai mult pentru a demonstra că poate face față și școlii și preocupărilor extrașcolare. (Magdalena Cazaciuc, 14 ani)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 1 = five

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>