Claudia Rusu: M-am retras din muzică pentru că urmează un an foarte greu…

claudia rusu

Tânăra care v-a cucerit anii trecuți în grupul Cheia Sol și care în 2009, reprezenta județul Botoșani la concursul Eurovision Junior, a participat, într-una din duminici,  în calitate de spectator, la unul dintre spectacolele susținute de foști ei colegi-artiști. Claudia Rusu s-a retras, momentan, din muzică. Pe data de 19 august a fost prezentă la spectacolul „Vara în acorduri muzicale” organizat de foştii săi colegi din grupul Cheia Sol și bineînţeles că nu am putut pierde ocazia pentru a sta de vorbă cu ea.

Artista ne-a declarat că, datorită anului şcolar, greu, a decis să pună şcoala pe primul loc. Dorinţa de a face facultatea de arhitectură a îndemnat-o să facă unele schimbări în viața sa. Facultatea pe care dorește s-o urmeze, necesită multă matematică şi desen, deci mult studiu. Pe lângă muzică, desenul este cealaltă mare pasiune a sa, aceasta fiind și un punct forte pentru a ajunge unde şi-a propus.

„M-am retras pentru că urmează un an destul de greu, sunt în clasa a XII-a şi trebuie să mă pregăesc serios pentru ceea ce va urma. Mai ales în situaţia de faţă, cu bac-ul, în toată ţara. Mai departe doresc să urmez Arhitectură şi îmi trebuie pregătirea necesară. Nu mă duc la această facultate pentru că mi-ar plăcea matematica, desenul este punctul meu forte”, ne-a spus Claudia Rusu.

De pregătirea muzicală se ocupă singură,  acasă deoarece nu poate să  abandoneze total muzica. Anul acesta a participat la câteva dintre spectacolele organizate în Botoşani. Pe lângă cover-urile pe care le cântă, ea are şi câteva melodii compuse chiar de ea însăşi. Cum întotdeauna este în căutare de ceva nou, nu ne-ar mira ca în curând să auzim și în privința muzicii noutăți interesante din partea Claudiei. (Magda Cazaciuc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× seven = 42

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>